En helg med Michaela och Iris!

I helgen har vi haft besök av bästaste Michaela och bästaste Iris! Både jag och Vippen har med andra ord njutit av glatt och roligt sällskap! De kom igår förmiddag och tanken var att de skulle åka hem på kvällen, men vi hade så roligt så de stannade tills i morse :)
Vi började gårdagen med att åka till skogen där hundarna fick vara lite lösa och springa runt, det uppskattades verkligen av dem bägge två! Första skogsbesöket någonsin för Iris och första besöket sen kanske september för Vippen så de var rätt ystra båda två :)
Sen lekte de mest hela kvällen (eller ja, Vippen försöte sova, Iris försökte leka :P) medan jag och Michaela spelade spel och kollade på melodifestivalen! Vippen tycker verkligen om "lilla" (hon är redan större än honom nu vid 4 månaders ålder..) Iris, men oj som han längtar tills hon bytt sina tänder och blivit mer vuxen! Han har varit heeelt död idag och bara sovit :)

Tyvärr var ljuset inte det bästa i skogen så korten blev väldigt mörka och suddiga, men man ser ju ungefär vad de föreställer iallafall!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fick springa lite mellan mig och Michaela, det tyckte dom var superkul!

 

 

 

 

 

 

En liten bildserie på hur Vippen säger ifrån när han slickar i sig snö och Iris kommer för att smaka:

Vippen stelnar, vinklar öronen och lyfter läppen lite.. Iris fortsätter..

 

Vippen rynkar nosen, spänner blicken, morrar. Iris kommer närmare..

 

Vippen nafsar ifrån..

 

.. Iris lägger ned huvud och tittar lågt upp på honom. Vippen accepterar "ursäkten" och slappnar av :)

 

Bästisar igen!

 

 

 

 

Haha, följande bilder kan utmåla Vippen som en väldigt aggressiv och sur hund, men det är han verkligen inte! Titta noga på bilderna så kan ni se att det inte ligger så mycket allvar bakom :) Kan ju även tillägga att han är gudasnäll mot henne, FÖR snäll i många situationer. Ibland (efter x antal timmars valpbitande då hon även lagt beslag på alla hans leksaker, druckit upp hans vatten, skällt på honom, skuttat på honom osv..) lessnar han dock och säger ifrån :) Vi försöker låta honom sköta det själv eftersom han gör det så fint, men när vi märker att han verkligen tröttnat så särar vi så klart på dom så får dom möjlighet att varva ner! Och nej, de är inte tillåtna att leka oavbrutet annars heller. Iris är ju valp och ska inte överanstränga varken huvud eller kropp!

 

Leker munbrottning!

 

Iris fick för sig att Vippens nackhud kanske var en leksak. Hon bet sig fast och försökte skaka den, men en 15-kilos corgi skakar man inte så lätt! Vippen uppskattade inte leken så där jättemycket :P

 

Vippen leker :)

 

.. mer lek

 

 

Iris myser i Vippens nya bädd

 

Två trötta vovvar

 

Sötaste labradorvalpen har somnat..

 

Tack Michaela och Iris för ännu en otroligt rolig helg!

 

/Carolin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0