Kvällspromenad

En av fördelarna med vårt nya hus är att det ligger precid bredvid en gångväg som går längs med ån, förbi en golfbana. Det är otroligt vackert och dessutom är det många långa raksträckor med fri sikt vilket innebär att Vippen kan springa lös en hel del. Perfekt alltså! :)
 
 
 

Det bästa man har, det lägger man på bordet :)


Nya huset!

Nu är det över en vecka sedan vi flyttade och äntligen har jag ro att sätta mig ner vid datorn. Veckan har varit intensiv och väldigt energikrävande, men jag tror ändå att det är en av de absolut bästa semesterveckor jag någonsin haft! Jag har ett hus! Ett eget hus! Men trädgård och uterum :)
Fredag, lördag och söndag ägnades åt att packa, flytta och packa upp. Måndagen packade vi upp ännu mer och på tisdagen och onsdagen var det sen dags att måla. Hallen, vardagsrummet, ett sovrum och några garderober målades om med ny fräsch vitfärg. Torsdag, fredag och lördag har vi fixat badrummet, packat upp, sorterat och organiserat. Varit och handlat saker som vi insett att vi behövt och fixat en massa i trädgården. Idag hade jag bestämt att jag bara skulle vila eftersom jag börjar jobba imorgon och sen ska jobba hela sommaren. Det dröjde dock bara en halvtimme innan jag var less på att ta det lugnt så då gick jag ut i trädgården och kapade bort lite fler buskar och träd. Satte även upp Vippens staket så att han kan röra sig i större delen av trärgården :)
 
Framsidan
 
Uterummet med vindruvor!
 
 
Trädgården och den lilla poolen :)
 
Köksväggen innan rensning
 
Efter!
 
Badrum före tillfixning
 
 
Badrum efter
 
Lilla sovrummet på visningen
 
Lilla sovrummet nu!
 
Hallen
 
Gästrummet
 
Ena källarrummet där allt "packa upp senare" hamnat :)
Kolonilotten som hör till huset :) Hallon, jordgubbar, rabarber och vinbär växer därjust nu
 
Garageväggen innan tillfixning
 
Efter
 
Ena rabatten innan fixning
 
Efter! Ser inte så fint ut nu, men kommer nog att bli när jag planterat nya (små!) blommor där
 
Bakdörren
 
Ett av de två äppelträden
 
Stenlagd uteplats (en av tre) under ek och kastanj
 
Sidan av huset som ska RÖJAS! Där växer bland annat två syrener, ett körsbärsträd och en björk förutom två ekar och en kastanj..
 
 
 
Har tyvärr inga bilder på sovrum och vardagsrum än, men det kommer nog! Köket ser lika hemskt ut som innan så det blir det inga bilder på förrän det har renoverats :)
 
/Carolin
 
 

RSS 2.0