Ledig dag med vinterpromenad!



Det händer inte så mycket speciellt för Vippen just nu, därför blir det heller inte så mycket uppdateringar på bloggen! Jag harför tillfället två jobb, vi går ingen kurs den här terminen och tävlingssäsongen är slut så vi roar oss mest med promenader, lek och lite tricks. Det kanske låter som att vi har tråkigt, men jag tror faktiskt att både jag och vippen mår bättre än någonsin! Jag jobbar dels på en liten coop och dels på en djuraffär (grizzly), båda jobben är underbara och jag trivs otroligt bra! Jag jobbar mestadels kvällar så jag har hela dagarna på mig att skutta i snön med lillen och sen behöver han bara vara ensam hemma max en timme innan husse kommer hem! Mellan en och två dagar i veckan så krockar våra arbetstider så då får vippen vara på dagis där han verkar trivas jättebra! Det är ett litet dagis med få hundar och stora rastgårdar så han får vara ute mycket och busa. Hans första kompis där var en miniatyr bullterrier, men hon har tyvärr slutat så nu leker han mest med en lagotto valp, en norwich terrier och två blandrastikar (d/s gårdshund & jack russel)! Han brukar vara rätt trött när han kommer hem :)
Vipsens stress har verkligen minskat sen vi slutade med att åka tåg och buss flera gånger varje dag. Han blev väl inte så stressad just av det, men Jag blev ruskigt stressad av det och sånt märker han så klart och mår dåligt av..

Ja, idag har vi alltså varit ute på vinterpromenad som rubriken antyder :) Som den norrlänning jag är så ÄLSKAR jag snö och går med ett leende hela promenaderna. Jag struntar fullständigt i om det är kallt, det är ju bara att klä på sig! Den skånska vinden är väl det enda trista, men de sista dagarna har det faktiskt varit lugnt :)
I dag började vi alltså dagen med en 90 minuters promenad på fälten där lillen kunde skutta runt i flexi. Tyvärr är det så mycket harar och motorvägar överallt så han kan inte vara lös där, men han skuttar rätt bra ändå :)
Tog en hel del bilder och försökte få till nån som kan funka som årets julkort. Vet inte om jag lyckades, men några söta bilder blev det iallafall!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carolin


Tråkigt när matte jobbar..



Då blir det mycket sånt här, sova lite, vänta lite, Tråkigt!

/Vips

Vipsen och kusin Yerkes!

I söndags kväll mötte vi min syster Milla och hennes 6-månaders jack russel Yerkes på tågstationen. Det var ett kärt återseende för alla tror jag! Vippen och Yerkes fick ju leka en hel del i somras och de tog i princip vid där de slutade då :) Jag och milla har inte heller träffats sen semestern så det var kul att träffa henne igen :)

Fick tyvärr inga bilder på hundarna utomhus då det spöregnet mest hela tiden, men några lekbilder inifrån fick jag i alla fall! Leka har de nämligen gjort, non stop! Vippen tycker det är superkul att ha en lekkamrat, men igårkväll var han ganska trött pch försökte fräsa ifrån en del.. Yerkes tar dock inte ett nej och efter några minuters uppmaning så gav vippen upp och hoppade in i leken igen :)

Första natten gnällde vippen HELA natten för att vi stängt dörren så att han inte kunde komma ut till yerkes. Han ville leka!! Andra natten gnällde han dock ingenting och i natt gnällde han bara lite på morgonen precis innan vi klev upp :)


 

 

 

 

 

 

haha, kolla monster-terriern!

 

 

ge oss goooodis

 

det är MIN fåtölj!

 

men okejdå, du ryms du med :)

 

och en sekund senare har Yerkes tagit över fåtöljen helt :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Två söta kusiner :)

 

/Carolin


RSS 2.0