Ormen! :)

I lördags var vi en sväng på myrorna och som vanligt fick en leksak följa med hem till lille skrutt. Den här gången blev det en ganska stor leksak :)
 

Underbara vår!

Idag är det verkligen vår ute. Strålande sol, kvittrande fåglar och surrande humlor :) Vi började dagen med en timmes promenad längs golfbanan, otroligt vackert att se solen blänka i de små "sjöarna" där (de heter säkert något fint på golfspråk) och i ån som rinner nedanför. Vippen var jätteduktig trots att det var mycket folk och en del hundar längs vägen. Han blev dock väldigt trött i värmen så det var nog i längsta laget utan vatten. Vi funderade på att låta honom bada i vattnet på golfbanan, men kom fram till att det nog inte skulle vara så uppskattat :)
Posa lite fick han dock göra :)
(fast jag lyckades visst lägga upp den fula bilden där han grimaserar :P)
Väl hemma var vi alla trötta och törstiga så då var det dags för lite smoothie, väldigt gott tycker lille Vipp :)
/Carolin

Vippen i snyggkofta

För några dagar sedan städade jag i Vippens garderob (japp, han har en egen. Den består dock inte så mycket av kläder utan mer av godis och träningsprylar :P )och hittade hans stickade tröja. Han har aldrig någonsin använt den (vad ska en corgi med en stickad tröja till? Ja, det kan man ju fråga sig.. Jag köpte denhelt enkelt för att den var så söt), men nu fick han åtminstone ha på sig den så länge att jag kunde fota honom :)
Han hatar ju att ha kläder på sig så jag kan lova att det krävdes rätt mycket godis för att få honom att se så pass glad ut som han gör på bilderna :) Min fina lilla skrutthund!

RSS 2.0