Midsommarafton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

han spiller bara liiite vatten när han går i poolen :)

 

 

 

 

dumma boll som inte flyter!

 

blä, jag blev blöt i ansiktet..

 

... måste rulla mig torr!

 

johannas katt mei mei

 

 

 

 

 

haha, han kastade så ivrigt med bollen att han inte ens märkte att den trasslade sig runt hans öra!

 

 

Moi! I kjol! :)

 

 

 

 

-Puss mamma!

-Puss hjärtat..

 

Carolin

 

 


Rallylydnad

Lite bilder från förrförra helgen då jag och lillen körde en liten bana..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Systemkamera

Vi (markus) har köpt en systemkamera! Jag är otroligt glad, men inte jättenöjd med bilderna då jag inte alls kan inställningar och sånt än. Jag tar dock alla tillfällen att öva :) Ska se om det finns nån instruktionsbok på internet som jag kan läsa.. Vi köpte kameran begagnad så vi fick inte med nån sån..

Jag har inte haft någon som helst motivation till att blogga på slutet.. Energin har varit på noll och tiden minimal.. Som de flesta av er vet så kommer jag att sluta på dagiset efter årets semester. Jag jobbar kvar ungefär till den 1a augusti.. Fyra veckors jobb kvar innan semestern.. Anledningen till att jag slutar kommer jag inte att skriva här, men det är inte för att jag är gravid, less eller har bråkat med kollegan.. Det är de anledningar de flesta gissar på :)

Med Vippen är allt bra, vissa saker har gjort honom väldigt stressad sista månaderna och en del dagar gör han utfall både mot hundar, människor, cyklar och allt annat som rör sig.. På bra dagar bryr han sig dock inte om nåt så jag har hopp om att vi kommer fixa det så småningom när saker ändrat sig! Vi har precis slutat en spårkurs som vi gått i år. Otroligt kul! Vippen älskar verkligen att spåra och han är riktigt duktig om man hjälper honom att varva ner..
Vi har även varit på några olika prova-på-tillfällen, varav ett i rallylydnad. Det är så otroligt roligt! Det kommer vi verkligen satsa på så småningom.. Tävling i viltspår och rallylydnad innan 2012 är målet :)

Igår och idag har vi tillbringat hela dagarna hemma hos Markus mamma. Igår satte vi upp staket, grillade och hade allmänt trevligt.. Idag målade vi staketet, fixade i rabatterna, klippte häcken och åt pizza :) Stadsbon i mig är inte van att vara utomhus så mycket så jag tänkte inte på att smörja in mig och brände mig därför rejält igår.. Det gör lite ont idag...
Här kommer iaf lite bilder från systemkameran :)

världens sötaste tass..

 

 

crazy :)

 

 

snart skäller jag!

 

skrynkeltunga :)

 

jordgubbssmoothie mums!

 

 

 

gäääsp

 

 

 

 

 

 

 

här bor vi!

 

 

 

självklart har han en egen pool :) han har dock världens osmidigaste

sätt att kliva i den så vattnet försvinner nästan direkt..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

staket!

 

 

 

 

 

 

 

vet inte om spindelnätet syns när bilden är så här liten.. men det är ett spindelnät där iaf :)

 

Carolin


RSS 2.0