December och nya hemmet

Tiden rinner iväg och jag hinner inte alls uppdatera bloggen som jag vill. För min del är det i princip bara jobb som gäller och de dagar då det inte är jobb går all tid åt till disk, tvätt, städ och matlagning och ja, aktivering av Vippen såklart. För Vippen består livet just nu mest av lekdagar på dagis, långpromenader och sömn. Vi har tyvärr inte tränat så mycket vettigt på slutet, men försöker köra en hel del nosaktivering istället och det tröttar ju ut honom minst lika mycket. Har även hittat en underbar promenadrunda som tar 60-90 minuter att gå och den går vi oftast 3-4 dagar i veckan. Det bästa med rundan är att han kan vara lös minst en tredjedel av den och vi kan leka mycket så han brukar vara helt slut när vi kommer in. Tror faktiskt att han är väldigt nöjd med livet just nu :)
Har blivit tipsad om ett ställe där vi förhoppningsvis kan gå kurs nästa år, måste bara försöka få det att fungera med mitt schema! Ska ta tag i planering av vår rallyträning också så att vi är redo när tävlingarna sätter igång nästa år. Just nu har jag dock ingen motivation till den typen av träning alls.. Men det kommer nog!

Om några dagar är det 4e advent och om drygt en vecka är det julafton. Jag älskar verkligen julen och det är något jag längtar efter varje år, men just nu känns det verkligen inte som att dte snart är dags. Ute vräker regnet ner, det är 10 plusgrader och blommor blommar för fullt! För några dagar sen såg jag en blommande rosbuske, i trädgården blommar en aster för fullt och i förrgår slog snödropparna (heter dom så?) vid postlådan ut.. Jag håller alla tummar jag kan att det kommer snö snart, men det är tyvärr inte så många dagar kvar så jag tror inte jag får som jag vill..

Tänkte jag skulle visa lite bilder på vårt "nya" (har snart bott här i ett halvår) hus och vår promenadväg! ja, några på Vippen också :P

Vippen äter godis :)

 

 

Fina tänder!

 

 

 

blommar i mitten av december..

 

 

Vippens julkalender

 

sover med husse

 

 

har fixat en säng till Vippen i sovrummet :D

 

Några bilder inifrån vårt hus:

vardagsrum

 

vardagsrum

 

andra änden av vardagsrummet

 

sovrummet

 

Vår promenadväg:

 

lös!!

 

 

 

sockerbetor, Vippens nya favorit!

 

 

 

observera att de två sista bilderna är tagna i mitten av december!!

 

Det var nog allt :)

 

Carolin

 

 


Höstpromenad med Vippen & Iris

En helg i slutet av november var Michaela och Iris hit och vi passade på att ta vovvarna på en tur till skogen. Körde lite personsök( som båda tokarna uppskattade enormt!), men mest lät vi bara hundarna leka som de ville. Var riktigt härligt väder och det var otroligt roligt med sällskap!
De flesta bilderna blev tyvärr bara sudd, men här kommer några som blev okej :)

 

 

 

 

 

 

 

haha, ja han har lyckats få en pinne genom selen :)

 

så här ful kan han vara ibland :D

 

 

Carolin


RSS 2.0