Bilder från helgen







Vi träffade den lille Kotten och hans matte Ellinor igen. Lika roligt som förra gången! Det är så otroligt härligt att se två corgis leka med varandra.. Se glädjen.. Vipsen äääälskar det och det tror jag nog att Kotten gör också :)



















Kvällspromenad i mörkret (i flexikoppel för ovanlighetens skull- så otroligt lättsamt :) )










Passade på att köra lite uppletande i det höga gräset


På ett av söken kom han tillbaka med den här! En pet-flaska. Mäkta stolt var han över att ha hittat den alldeles själv:)


Här gick vi. Kändes väldigt säkert på en lördagkväll :)

Nu har vi iaf avslutat slyngelkursen. Den var väldigt rolig, men många övningar var alldeles för lätta för Vipsen. Det som gav mest var nog alla platsliggning och -sittningsövningarna då jag är otroligt dålig på att träna det på egen hand. Trååkigt ju! Söndagen 16e november ska vi iväg på en timmes enskild träning för att se vilken träningsgrupp i tävlingslydnad vi kan platsa i till våren. Det ska bli otroligt roligt! Just nu tränar vi fotposition för fullt och det går verkligen framåt. Det svåra är bara att ha en belöning som är lagom motiverande. Är den för tråkig så sackar han och är den för rolig så gnäller och skäller han.. I helgen har jag kört med små köttbitar, det har fungerat bra :)
Nu ska vi göra oss redo för en långpromenad, tror till och med att Markus ville följa idag :P

/Carolin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0