Härlig helg!

Igår var det VÅR i Lund! Helt otroligt underbart väder! På förmiddagen bar det av till Sankt Hans backar(himmelriket) för lite motion och lös-träning. Vipsen är så duktig! Har fortfarande långlinan på honom, men det är väldigt sällan den behövs. Ibland är han nästan för duktig på att hålla sig nära, vi får inga möjligheter att träna inkallning.. Men mycket hellre för duktig än inte duktig alls :)
image294
Inkallande över gräskulle

image295

image296

image297

image298

image299

image300

image301

image302
Pinne!

image303

image304

image305
En sån här ridväg vill jag ha!

image306
Hittat en pinne

Idag var det dags för kurs igen. Så otroligt kul! Hur kan man inte vilja gå kurs med sin hund? Jag älskar det! Vipsen älskar det!
Idag var det kontakt som gällde så vi gjorde många olika kontaktövningar. Ögonkontakt, gå fint i koppel, träna in ett "varningsljud"( som talar om för hunden att den ska avbryta ett beteende och bli uppmärksam på sin förare, t. ex precis när den börjar dra så gör man ljudet innan man vänder), slalom mellan benen på föraren.. Det var säkert fler övningar, men de har jag glömt :) Vi fick även visa upp våra konster. Alla skulle ha lärt hunden att slicka sig runt nosen samt ett valfritt trick. Vipsens är "backa". Han kan inget av dem till 100%, men det gör inget, han är så duktig ändå. VI fick jättemycket beröm idag och det är ju alltid superkul :) Vi fick även en hel del synpunkter, men det är ju också bra, annars lär man sig ju inget. När vi tränade på att gå fint i koppel fick jag kommentaren "blablabla... Ja, som du kanske förstår så när vi ser att det går så här bra så ställer vi lite högre krav" Hehe, han tyckte det gick bra för mig! Högre krav på oss för att vi är så duktiga! *lyckorus* :) Vipsen är verkligen världens bästa hund!

Ps. Om ni är intresserade av dagiset så kan ni kolla på www.freewebs.com/hunddagiset eller http://hunddagiset.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Sandra

Gud vad de ser härlig ut på bilderna. Måste ha vart jätteskönt för er i helgen =) . å vipsen verka så duktig =) kram på er

2008-03-10 @ 14:55:41
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0