Lillen har lärt sig simma :)

Herregud så varmt det har varit den här veckan!! I måndags och tisdags slutade jag tidigt så då åkte vi iväg för att försöka hitta någonstans att bada och det gjorde vi! En jättehärlig liten sjö som både jag och Vipsen kunde plaska i. Första dagen var han ganska rädd för vattnet och det tog rätt lång tid innan han vågade hoppa i. Han blev dessutom lite panikslagen när han väl kom i och var tvungen att simma. Efter några gånger började han dock vänja sig tror jag och då tyckte han nog att det var helt okej. Han hoppade ju i självmant alla gånger så han kan ju inte ha varit så otroligt rädd egentligen :)
Andra dagen gick det mycket bättre! Då gick vi ner på ett mer långgrunt ställe så att han inte behövde hoppa i där det var så djupt(typ 20cm...) som första dagen. Vi var nog där i minst en halvtimme och hoppade och sprang i vattnet och på stranden. Han lekte med både pinnar och vass och hade hur kul som helst :) Sen tog vi en halvtimmes plromenad i skogen så att han fick torka. Helt underbart!
Nu är vi lediga i tre(TRE!!!) dagar och ska ha det så underbart som vi bara kan! Idag blir det nog också bad och sen grillning hos Markus mamma. Härligt!
Ooh! En sak till! Igår lämnade vi Vipsen ensam hemma i 20 minuter och det gick kanon- så otroligt skönt att dte börjar fungera!!!

Jag börjar med lite bilder från Skrylleskogen(en nationalpark) dit vi var förra veckan. Ett helt underbart promenadområde med maaassor av vägar och stigar..
Efter det kommer lite badbilder(av de ca 200 vi tog..)



Påminner mig om hemma...









Badbilder:


















Han fick simma några gånger med flytvästen på så att han skulle känna sig lite säkrare- det fungerade verkligen!
























Kommentarer
Postat av: Erica

Gud så mysigt det såg ut! Vänta bara tills han kan plaska runt i halån! :)

2008-06-14 @ 16:49:10
Postat av: yasmine

åh, det ser ut som örebro där:) otroligt fint var det!

2008-06-26 @ 21:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0