Tredje dagen hemma..

Ja nu är det tredje dagen lille Vipsen bor hos oss och än så länge funkar allt bra. Han är busig, kelig, glad och väldigt nyfiken. Han har sovit rätt bra de här nätterna och inte kissat inne någon av dom. Igår natt sov han ungefär sex timmar och inatt fem, men efter en kissrunda så sov han sen i två timmar till. Vi går ut ungefär en gång i timmen på dagen, förutom när han sover, eller leker. När han leker kan han bara hålla sig i ungefär en halvtimme, sen är det bara att dra på sig jackan och hoppa in i hissen :) Idag tycker han dock inte att det är så kul eftersom det är måndag och alla byggarbetare är på plats i huset bredvid. De håller dessutom på och gräver vid promenadvägen här utanför, så förra promenaden fick vi byta kissplats; det går ju inte att koncentrera sig på att kissa när en grävskopa stirrar på en två meter bort!
Eftersom Markus jobbar idag så är det ganska fullt upp med lillen. Just nu sover han dock så ska försöka hinna lägga in några bilder :)
Sover på skrivbordet
Meningen var att han skulle sova i mitt knä och endast ha huvudet på skrivbordet, men.. det blev visst inte så :)

Sover på skrivbordet 2


Sover på skrivbordet 4


Sover på skrivbordet 3


Vilar på tangentbordet
Jag vet inte om han försökte säga mig något, men när jag startade Word så skrev han "oooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj" :)

Pömsig


Vaken på skrivbordet


Nos
Världens minsta nos..

Öra
Världens största öra...

framben
Världens kortaste och knubbigaste framben...

Tass
och slutligen, världens sötaste tassar...

Tassar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0