Underbar höstpromenad!

 
I fredags hade vi självstudier på skolan vilket innebar att jag kunde planera min dag precis som jag ville. Till min stora lycka var det helt UNDERBART väder när jag vaknade så jag tog med mig Vippen ut på en promenad. Hade väl tänkt gå 30-40 minuter, men i det ljuvliga vädret kunde jag bara inte gå in så vi var ute i 1 timme och 40 minuter. Hade kunnat gå hur länge som helst, men tyvärr hade jag massor av saker jag var tvungen att ta tag i hemma.
Vippen som i vanliga fall brukar tröttna på promenaden efter knappt en halvtimme (han börjar då bita mig i hälarna alternativt så lägger han sig ner och blänger på mig) pinnade på hur piggt som helst hela rundan! När vi kom till fälten och han fick vara lös så sprang han, självmant, flera meter ifrån mig :) I vanliga fall när han är lös så går han max 2-3 meter ifrån mig och oftast bakom, men den här gången sprang han säkert nästan 10 meter framför mig och dessutom iväg ut på fälten. Helt underbart att se honom så pigg! Vi har varit till veterinären en gång i veckan de senaste tre veckorna så att han fått traska på treadmillen, vet inte om det kan vara det som redan gett resultat? Blev väldigt glad att se honom så full av energi oavsett anledning :)
 

 
 
 
låångt från matte!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
söt -tunga :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
min favoritbild på min fina underbara älskling <3
 
 
/Carolin
 
 

Vippen och paprikan

 
 
 
Höstens kurs har nu börjat och jag har en hel del att skriva om, men tyvärr räcker inte tiden och orket till. Jag har (som jag nog nämnt) börjat studera och det tar verkligen på krafterna. Är helt slut i huvudet när jag kommer hem!
Därför får ni hålla tillgodo med lite bilder på en glad Vipp som hjälpt matte att skörda paprika i trädgården :)
 





men matte, där ligger ju en paprika till!!??
 
 
 

Vippen och piggepotten!

Är  det något som Vippen verkligen älskar så är det igelkottar, fast han kallar dom piggepottar :)
Nu på hösten kryllar det av dom överallt på våra kvällspromenader och Vippen blir helt överlycklig. I koppel så står han på bakbenen och gnäller för att få komma fram, men släpper man honom så går han en meter sen vänder han sig om och skvallrar, duktiga skrutten :) För några kvällar sen släppte jag ut honom i trädgården så att han skulle få kissa. Han lunkade ut och nosade lite innan svansen plötsligt for upp och han stack runt hörnet på huset. Jag skyndade mig efter för att se vad han fått syn på och vad ser jag? Jo, en liten piggepott och världens lyckligaste Vipp! Vippen står en halvmeter från den och verkligen skiner av lycka, svansen går som en riktig propeller :) Kallade på honom så att han inte skulle stressa ihjäl den lilla stackaren som spottar och fräser och sen satt vi tillsammans och kollade på den en stund innan vi gick in. Sen dess är det nästan omöjligt att få honom att kissa där på kvällarna (han kissar annars på kommando) för han vill bara leta efter fler små taggbollar :)
 







/Carolin
 
 

Hipp hipp HURRA!!!

Igår fyllde världens bästa RLD N RLD F Stock Dogs Candy Man "Vips" 5år! FEM!! Helt sjukt så fort tiden går! :)
Självklart blev det tårta (eller ja, det blev färskfoder med morötter eftersom jag försöker få ner honom i vikt..) och presenter för den lille skrutten. Han fick följa med till djuraffären och själv välja sig några tuggben medan jag valde ett aktiveringsspel :)
 



Känns väldigt härligt att han nu är vuxen på riktigt och jag är väldigt nöjd med hur långt vi har kommit. Lagom till 6årsdagen hoppas jag på minst en titel till före namnet och åtminstone en start i lydnadsklass 1 :)



 
/Carolin

RSS 2.0