Första morgonfrosten

I morse var det frost ute, för första gången i höst (så vitt jag vet iallafall)! Jag är ingen vintermänniska, men frost, snö och lagom kyla gillar jag :) Lille Vipp är välpälsad och bryr sig inte ett dugg om vad det är för väder, men jag tror att även han tyckte att det var lite kul att gå på frusen mark. Frosten i trädgården fick mig sugen på att fotografera lite så här kommer lite bilder på lille skrutt..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carolin


Höstpromenad

För ett par helger sen begav vi oss till vackra Häckeberga för en promenad i höstskogen. Solen sken och det var så där vackert att det nästan värkte i hjärtat. Tyvärr hade jag inte systemkameran med, men några bilder fick jag till ändå.. Promenaden avslutades med ett rätt långt spår för lille Vipp så alla var nöjda och glada när vi åkte hem :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carolin


Första starten i Fortsättningsklass, rallylydnad

Det blev 98 poäng och en 2a plats av 21! Vippen var lite för taggad och skällde en del, men förutom det gick han som en liten dröm! Otroligt fokuserad och brydde sig inte alls om allt som hände runtomkring. Fick kommentaren "Fantastiskt!" på protokollet och vid prisutdelningen fick jag höra "han är så charmig så hälften vore nog" av domaren. Underbara ord som värmer mattehjärtat! :)

Efter starten kunde vi stå och prata med folk och han brydde sig varken om dem eller deras hundar! Ett par hundar ville han gärna leka med, men de andra hälsade han bara lite på och sen ignorerade han dom helt. Nu börjar han kännas vuxen! :)

 

Uppvärmning

 

 

Råkade gå in lite tidigt så vi fick vänta en stund medan domaren gjorde klart inför start

 

 

ny uppvärmning :)

 

 

 

Front  (sitter lite väl snett)

 

 

 

 

språng

 

front, 1,2,3 steg bakåt

 

bryr sig inte om domaren fast dom sitter nära!

 

stå-gå runt. Passar på att nosa lite :)

 

 

han är lite för ivrig och hamnar för långt fram. Ber honom backa och får ett skall till svar :)

 

 

8ans frestelse. Godis och leksak- ingen match för taggad corgi :)

 

 

långsamt tempo

 

 

 

 

 

Rätt nöjd med det fria följet...

 

...det med :)

Hade jättetrevligt sällskap av Martina med en bichon havanais, Nina med en sheltie och en chihuahua, Camilla som har en corgi, men som idag tävlade med sin blandras samt Ann-Helen, Johanna och Anette som går i vår rallylydnadskurs!

Carolin

RSS 2.0