Stressad och rastlös, glad och tillfreds..


Blandade känslor...
Sista veckorna har varit stressiga, stressiga och stressiga.. Har "massor" av nya hundar på dagiset (vilket är bra, men tyvärr ska tre gamla sluta så det blir typ plus minus noll i slutändan) vilket är stressigt som tusan, hemma har det också varit fullt upp känns det som så jag är helt slut på de flesta sätt.. Men! Mina två helt underbara kompisar på dagiset har gett mig två av de roligaste och mysigaste kvällarna någonsin! Förra fredagen kom vi på hur tråkigt vi hade och vips (hihi) så blev det wii-spelarkväll hemma hos Michaela! Två kilo godis, varsin pizza, läsk, kladdkaka och massor av tv-spel, kan det bli bättre? :) Som vi skrattade! Tack, det behövde jag(vi!) verkligen! Efter allt kaos och stress denna vecka kom vi på att vi ju kunde ha en sån kväll igen, så i fredags stannade vi på dagiset och hade en lika rolig kväll där! Den här gången fick vipsen vara med (förra gången åkte jag hem med honom först) och det var otroligt mysigt att ha honom där. Han och yasmines hund Svea är väl inte direkt bästisar, men de kan vara i samma rum utan problem iaf :) efter mååånga timmar med spel, charader, pictionary och prat så var det dags att sova. Jag minns inte när jag sov så gott senast! Jag och Vipsen sov i soffan i hans dagisrum. Hur mysigt som helst :)
Igår morse när vi vaknade så kom jag på att jag och Vipsen ville se havet så vi åkte dit och gick längs stranden.. Så vackert! Så otroligt mysigt och underbart.. Jag fotade en del, men korten blev inte bra.. Michaela hade dock med sig sin systemkamera så hon har förhoppningsvis en del bra bilder. Bilden ovan är tagen av henne- jag Äääälskar den!!
Imorgon börjar en ny vecka- två nya hundar på dagis, en hund på prov och två hundar som ska komma på besök. Dessutom ska det hinnas med ett besök hos revisorn.. Tja, den blir nog ungefär lika kaosartad den med.. Men det är ju sånt man får ta. Jag är ju såklart glad att vi får in fler hundar, men det vore ju skönt om de kom lite mer utspritt :P

Eftersom det här är Vipsens blogg så får jag väl nämna några fler ord om honom också :)
Just nu tränar vi i princip ingenting tyvärr, men om lite drygt en månad blir det kurs igen. Den här gången satsar vi på agility :) Beroende på hur mycket motivation jag hittar så blir det kanske spår också..
Vi har lagt några spår sista veckorna och det älskar han ju verkligen.. Vi håller även på att leta te! Jättekul! :) Han har börjat känna igen te-doften nu, men vi har långt kvar innan han lärt sig att liggmarkera doften så som jag vill.. Men det är ju det som är kul, så vi har nåt att träna på :)

Lite bilder från havet:

 

 

 

 

 

kolla hans häftiga svans :)

 

 

 

 

 

 

 

 

världens sötaste tassavtryck..

 

Förresten! Vipsen har nyss blivit morbror! Det är hans härliga storasyster Hera som fått valpar. Det var från början sex stycken, men två har tyvärr fått somna in.. Underbart söta är de små, väldigt lika lillen, fast med större vita tecken :) HÄR kan ni se bilder på de små

 

Nu är det dags att sova!

Ha det gött :)

 

/Carolin


Vipsen the bergsbestigare!

på väg mot berget..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ser ni honom? rakt ovanför markus huvud, mellan två snöblock står den stolte klättraren :)

 

 


RSS 2.0